sâmbătă, 22 august 2009

Ghid pentru site-urile de tip PTC

PTC vine de la "Paid to Click", adica sunteti platit pentru a da click. Mai exact site-urile PTC platesc vizitatorii pentru a da click pe anumite reclame (link-uri) si sa le viziteze pentru 30 de secunde.

Cum faci bani?
Pentru fiecare reclama vazuta primesti de obicei 1 cent, insa plata difera de la un site la altul.
Totusi nu acesta este principalul mod de a face bani, ci prin "referrals", adica cei care se inregistreaza prin tine pe site-ul respectiv. In momentul in care te inregistrezi pe un site primesti automat un link personalizat ("referral link") pe care il folosesti pentru a atrage alti membri. Cu cat reusesti sa atragi mai multi oameni care sa se inscrie si ei cu atat ai sanse mai mari la un castig in urma acestora, deoarece vei fi platit si pentru click-urile acestora (de obicei intre 0,5 si 1 cent).

Reclamele propuse se pot vizita o singura data intr-o zi. Pe site-urile PTC reclamele se gasesc de regula in sectiunea "View Ads" , "Surf Ads" sau "View Advertisements". Click-urile se cumuleaza si se pot urmari in contul-balanta pus la dispozitia dumneavoastra. Plata se face in momentul in care depasesti limita minima de retragere cash care depinde iarasi de fiecare PTC in parte (intre $1 si $10).

Cum primesti banii?
Cele mai folosite modalitati de plata sunt cele prin PayPal sau AlertPay (sisteme de plata online prin care poti primi si transmite bani oriunde in lume). Inscrierea pe aceste site-uri este gratuita, mai multe informatii puteti afla aici: http://www.clubptc.net/index.php?pid=4 si aici: http://www.clubptc.net/index.php?pid=5 De aici banii ii poti transfera in contul tau personal.

Iata cateva site-uri PTC pe care eu le folosesc:






ArClicks










ShortBux.com





Atentie la scam! Multe site-uri sunt false si nu isi platesc membrii. De obicei site-urile care promit o suma mai mare de 2 centi/click nu isi permit sa plateasca, sau au intarzieri mari la plata.
De asemenea fiti atenti la site-urile care propun un numar mare de reclame pe zi si la cele care nu ofera suport sau un forum in care membrii sa poata comunica intre ei si sa faca dovada unor eventuale plati.

4 comentarii:

  1. Îmi pare rău, dar nu am găsit o secţiune de link exchange la tine pe blog aşa că am să îţi las comentariul aici.

    Sunt Gabriel URSAN şi te invit să facem un schimb de link!
    Iată un link direct către secţiunea mea de pe site dedicată link exchange-ului http://www.gabrielursan.ro/link-exchange/
    Nu este neapărat nevoie să pui un banner, link-ul ţi-l ofer doar pentru a citi câteva mici detalii despre blogul meu.

    În cazul în care eşti deacord cu schimbul de link-uri, te rog să îmi laşi un comentariu în secţiunea special destinată, de pe blogul meu.

    Mulţumesc!

    RăspundețiȘtergere
  2. Se pare ca singurul site care mai plateste la ora actuala e tot Neobux...
    Pentru el gasiti un ghid complet gratuit, in limba romana, aici.

    RăspundețiȘtergere
  3. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  4. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere

link-uri